Sebastiaan heeft zijn master Architecture aan de TU Delft afgerond, en werkt nu op verschillende manieren in de bouw sector. Ook is hij parttime ondernemer als co-founder van Resilient Island, BROU en 3D-Venture. Hij zet zijn kennis en kunde in om innovatie in de bouw sector tot een hoger niveau te tillen. 

Jochem is afgestudeerd aan de TU Delft voor de Master Offshore Engineering. Hij is werkzaam in de maritieme industrie en parttime ondernemer. Het idee is geboren in de Covid-19 pandemie om winkels in te scannen en te koppelen in de online omgeving van de retailer. 

Over ons

3DVenture is ontstaan in de tijden van corona. Tijdens deze tijd zagen we dat ondernemers in de retail en horeca branch het erg zwaar hadden getroffen. Ze konden hun zaak niet meer open houden en klanten ontvangen.

Wij zijn gaan nadenken over een oplossing. Een oplossen die mensen inspireert. Met de 3D ervaring die wij creëren, vormen we een brug tussen de fysieke en de digitale wereld en denken we dat we aardig in de buurt komen van een innovatief alternatief op de werkelijkheid.

Daarnaast ontzorgen wij deze tool door het aan te bieden als een service. Zo kunt u de volledige focus houden op het runnen van de zaak zonder omkijk naar de tool. 

 

Contact

info@3d-venture.nl